Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Apartmány Suha Punta

apartman v budove na poschodí apartman v budove na poschodí apartman v budove na poschodí apartman v budove na poschodí apartman v budove na poschodí apartman v budove na prízemí apartman v budove na prízemí apartman v budove na prízemí apartman v budove na prízemí apartman v budove na prízemí apartman v samostatnej vilke 2+2 apartman v samostatnej vilke 2+2 apartman v samostatnej vilke 2+2 apartman v samostatnej vilke 2+2 apartman v samostatnej vilke 2+2 apartman v samostatnej vilke 4+2 apartman v samostatnej vilke 4+2 apartman v samostatnej vilke 4+2
Destinácia: Chorvátsko, Rab, Suha Punta
Kód zájazdu: 1056099
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Suha Punta

TV domáce zviera parkovisko štrková pláž kamienková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Renovované apartmány sú rozmiestnené v borovicovom háji medzi hotelmi Eva a Carolina. Nachádzajú sa v samostatných prízemných domčekoch alebo v dvoch jednoposchodových budovách. Od skalnatej pláže s upravenými plochami na slnenie sú vzdialené cca 100m. Malé štrkové zálivy lemujú celý polostrov. Ležadlá a slnečníky pri htl. Carolina za poplatok.

VYBAVENIE: centrálna recepcia v hoteli Eva, trezor na recepcii za poplatok, internetový kútik, obchod, na verejnej pláži snack bar, vlastné parkovisko, hostia môžu využívať všetky služby hotela Eva.
UBYTOVANIE: 12 apartmánov v 2 apartmánových budovách a 36 apartmánov vo vilkách. Apartmány v budovách A2+2 na prízemí alebo 1. poschodí - 36 m2  – izba s 2-lôžkovým gaučom,  kuchyňa a jedálenský kút, prístelka pre 1 -2 osoby, TV-SAT, kávovar, mikrovlnka, klimatizácia, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, na prízemí terasa, na poschodí bez balkóna. Apartmány vo vilkách A2+2 – 36,25 m2 + balkón 9 m2, 2-lôžková izba, kuchyňa s jedálenským kútom, prístelka pre 1 -2 osoby (gauč),TV-SAT, kávovar, mikrovlnka, klimatizácia, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, balkón. Typ A4+2  - 42,10 m2 + balkón 12 m2, má navyše ešte 2-lôžkovú izbu. 


STRAVOVANIE:
individuálne alebo možnosť doplatenia polpenzie v Hoteli Carolina.
ŠPORT A ZÁBAVA: pri neďalekých hoteloch Eva a Carolina je 7 tenisových kurtov, stolný tenis, minigolf, možnosť prenájmu lodí, vodné športy. Prírodná rezervácia Kalifront láka na prechádzky, behanie a bicyklovanie. Večerná zábava na terase v neďalekom hoteli Carolina alebo v meste Rab.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: