Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Hotel Biokovka

izba s výhľadom na more izba s výhľadom na more izba s výhľadom na hory izba s výhľadom na hory
Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 1056116
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Kúpele

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Biokovka

TV práčovňa, čistiareň bezbariérový prístup lekárska služba balneocentrum minigolf kaderníctvo konferenčná miestnosť masáž sauna stolný tenis tenis bazén vyhrievaný strážené parkovisko parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž fitness centrum večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 80 m

V samom srdci Dalmácie, v dobre známej ekologickej rezervácii Makarskej riviéry, na úpätí nádhernej hory Biokovo, jednej z najvyšších hôr v Stredomorí, leží Hotel Biokovka, pri ktorom je jedna z najkrajších a najdlhších pláží Jadranu, ohraničená borovicami a stredomorskou vegetáciou.  Oáza pre turistiku, rekreáciu a liečebné pobyty v kombinácii s Makarskou, ktorá sa opäť stala hitom, kultúrnym a športovým centrom tejto časti Jadranu.

Rekreačno-rehabilitačný komplex na západnom okraji Makarskej v píniovom lesíku, 15 min. chôdze od centra, 80 m od štrkovej pláže. Na pláži je výťah pre osoby so špeciálnymi potrebami.

VYBAVENIE:
reštaurácia, aperitív bar, kaviareň, spoločenská miestnosť, internetový kútik, Wi fi zdarma, kaderníctvo, na pláži snack bar, ambulancia, taverna, krytý bazén s vyhrievanou morskou vodou, liečebno-rehabilitačné procedúry, výťah, bezplatné parkovisko, bezbariérový prístup.

UBYTOVANIE:
Izby po rekonštrukcii, s klimatizáciou. 2-lôžkové izby, kúpeľňa, TV-SAT, balkón na morskú stranu alebo na hory. Prístelka je možná v izbe na morskú stranu. Niektoré izby s bezbariérovým prístupom. Wi fi na izbách zdarma.

STRAVOVANIE:
polpenzia – raňajky a večera bufet (možnosť doobjednania obedov) alebo raňajky a obed.

ŠPORT A ZÁBAVA:
v cene: dva bazény s morskou vodou s teplotou 26-36 °C, za príplatok: moderné fitnescentrum, 2 fínske sauny, neďaleko hotela tenisové centrum, stolný tenis, minigolf, vodné športy.

K dispozícii detské ihrisko v parku, tanečná terasa.

 

 

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: