Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Apartmány Savudrija

A6 A6 A4 pláž Zambratija
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1056287
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Savudrija

TV domáce zviera chladnička,minibar bicykle minigolf volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži plážový servis trezor večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 9 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m

Savudrija je rezort ponorený v tieni borovicového porastu a stredomorských kríkov, kde si môžete vychutnať vôňu mora vo vzduchu. Vy a vaša rodina bude mať potešenie z kľudného prostredia a pohostinnosti miestnych obyvateľov. Porozprávajte sa s nimi o najstaršom majáku v Chorvátsku, ktorý je v bezprostrednom susedstve, a takisto o histórii a zaujímavých legendách o Umagu a jeho okolí. Savudrija rezort sa nachádza na pobreží, 9 km od centra mesta Umag. Pláže sú vzdialené cca 200 až 300 m od apartmánov. Vo vzdialenosti cca 1,5 km piesočnatá pláž Zambratija.
VYBAVENIE: 

centrálna recepcia (trezor za poplatok), reštaurácia a´la carte priamo pri mori. Parkovanie v areáli pri objektoch za poplatok.
UBYTOVANIE:

Každý apartmán má  zariadený kuchynský kút, kúpeľňu s WC, telefón, SAT TV, WiFi pripojenie a balkón, resp. terasu.

apartmán A4 - tieto apartmány (45,50 m2) majú spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izba s rozkladacou pohovkou pre dve osoby, kuchyňu a kúpeľňu s vaňou. K dispozícii je tiež zariadená terasa, kde si môžete užívať slnko a vôňu morského vzduchu. Všetky apt A4 sú na 1. poschodí.


apartmán A6 - tieto priestranné apartmány (47 - 57 m2) ponúkajú dve spálne s oddelenými lôžkami, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou pre dve osoby, kúpeľňu s vaňou, plne vybavenú kuchyňu a krásnu terasu / balkón so záhradným nábytkom. Nachádzajú sa na prízemí alebo poschodí.


STRAVOVANIE: bez stravy s možnosťou varenia, resp. stravovania v centrálnej reštaurácii. Raňajky a večere formou bufetu, počas večere čapované nápoje v neobmedzenom množstve (víno, pivo, nealko).
ŠPORT A ZÁBAVA: nový bazén s morskou vodou s terasou na slnenie, skatepark, tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, plážový volejbal a vodné športy, prenájom bicyklov. V mesiacoch júl a august živá hudba, niektoré dni v týždni zábavné večerné programy a MINI CLUB pre deti 5-12r. s množstvom aktivít.

18 jamkové golfové ihrisko v Savudriji.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: