Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Paríž - perla na Seine

, autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Katedrála Notre Dame , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Invalidovňa , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Most Alexandra III. , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Parížsky Pantheon , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Moulin Rouge , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, La Défense , Autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, záhrady vo Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Tuilerijské záhrady , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Seina , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, budova opery , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Place de la Concorde , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Katedrála Notre Dame , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Kaplnka St Chapelle , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Parížsky Pantheon , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Place de la Concorde, egyptský obelisk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, univerzita La Sorbonne , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Palác Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Palác Versailles a Apolónova fontána , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, záhrady vo Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, mapa , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, leták
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž), Paríž
Kód zájazdu: 1266102
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Najromantickejšie mesto na svete podľa mnohých ľudí. Najočarujúcejšie parky pri zámku Versailles, najkrajší výhľad z Eiffelovej veže, najdrahší obraz v múzeu Louvre, či hrobka najslávnejšieho cisára Napoleona I. Tento poznávací zájazd rozhodne účastníkov presvedčí, že Paríž je skutočnou perlou na Seine.

Ubytovanie: 2x resp. 3x  v hoteli
Stravovanie: 2x resp. 3x raňajky

Paríž - Versailles




Doprava:

autobusová

*poznámka CK: v prípade 3 nocí zájazd ide bez nočnej jazdy tam


Program:

1. deň - odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách, nočný transfer cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska, resp. pri zájazde s prenocovaním odchod v skorých ranných hodinách zo Slovenska a večer ubytovanie v hoteli na okraji Paríža a nocľah.
2. deň – príchod do Paríža v dopoludňajších hodinách, resp. v prípade ubytovania raňajky, presun k Eiffelovej veži - nesmrteľný symbol mesta týčiaci sa nad zelenými plochami Marsových polí. Ochutnávka miestnych špecialít na tradičnom francúzskom trhu. Pešia prechádzka Latinskou štvrťou - svetovo preslávená Univerzita Sorbonne, Panthéon – miesto posledného odpočinku francúzskych velikánov, palác Luxembourg – sídlo francúzskeho Senátu s krásnymi záhradami, oáza pokoja a oddychu domácich i turistov. Katedrála Notre Dame, nádherná gotická kaplnka Sainte Chapelle, moderné Centre Pompidou, kostol sv. Magdalény, námestie Place de la Concorde - niekdajšie dejisko mnohopočetných verejných popráv, ktorému dnes dominuje 3000 rokov starý egyptský obelisk. Večer ubytovanie v hoteli a nocľah.
3. deň – raňajky, presun autobusom do Versailles. Návšteva impozantného kráľovského zámku, ktorý bol kedysi politickým srdcom Francúzska a dnes ohuruje svojich návštevníkov prepychovou Zrkadlovou sálou či kráľovskými komnatami. Záhrady patriace k zámku oslovia dokonalou úpravou, množstvom sôch a fontán, taktiež romantickými stavbami Veľký Trianon (postavený pre kráľa Ľudovíta XIV. ako útočisko pred životom na kráľovskom dvore) a Malý Trianon s anglickým parkom, patriaci Márii Antoinette. Popoludní prechádzka pôvabnou štvrťou umelcov Montmartre s bielou Bazilikou Sacré Coeur. Pokračovaním prehliadky je zóna Trocadéro, ktorá poskytuje azda najlepší výhľad na Eiffelovu vežu. Večer návrat do hotela.
4. deň – raňajky, pešia prehliadka centra - Víťazný oblúk Napoleóna I. a elegantný bulvár Champs-Elyseés. Možnosť fakultatívnej vyhliadkovej plavby loďou po Seine – nezabudnuteľný zážitok pre každého návštevníka. Prehliadka priľahlých Tuilerijských záhrad - ako ukážka dokonalej francúzskej záhradnej úpravy. Individuálne voľno, v popoludňajších hodinách možnosť individuálnej návštevy paláca Louvre, ukrývajúceho skvosty európskeho maliarstva a sochárstva rovnomenného múzea.  Vo večerných hodinách odchod z Paríža a tranzit cez Nemecko a Rakúsko.
5. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.


*pozn.: postupnosť programu sa môže meniť



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x resp. 3x ubytovanie v 2*+/3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), vstup do Versailles 27EUR (26+), 10EUR (0-25r., ZŤP) - platba na mieste, doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 95 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 90 EUR/2 noci resp. 130 EUR/3 noci., miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 210 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK - 35 EUR. Upozornenie: termín 07.04. - 10.04. - Veľká Noc. Ceny vopred objednaných vstupov sa môžu meniť. CK Turancar si vyhradzuje právo na ich doúčtovanie.  V prípade záujmu o lístky do galérie Louvre je potrebné informovať sa v CK hneď pri objednávaní zájazdu.



Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Eiffelova veža | Versailles | Notre Dame | Louvre

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: