Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Safari Dvůr Králové

, autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Peklo Čertovina , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Safari park , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Safari park , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Peklo Čertovina , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Peklo Čertovina , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Peklo Čertovina , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, Peklo Čertovina , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo , autobusový poznávací zájazd, Safari park Dvor Králové a pravé české peklo, leták
Destinácia: Česká republika
Kód zájazdu: 1266175
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Dvojdňový výlet plný zážitkov pre malých aj veľkých účastníkov, zahŕňajúci návštevu unikátneho safari pri Hradci Králové a štrašidelno-zábavnú návštevu originálneho českého Pekla.


Ubytovanie: 1x v hoteli

Stravovanie: 1x raňajky

SAFARI park Dvůr Králové - Peklo Čertovina - Pohádková vesnička Podlesíčko


VSTUPU DO KRAJINY






Doprava:
autobusová

Program:

1. deň - odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách. Príchod do unikátnej zoologickej záhrady SAFARI park Dvůr Králové, nezabudnuteľný zážitok pre malých i veľkých po „africkom“ safari, jazda vyhliadkovým vláčikom, pozorovanie zvierat v tesnej blízkosti vo voľnom výbehu, rôzne pavilóny a expozície od pavilónu šeliem po vodný svet. ZOO sa zameriava najmä na veľkých cicavcov z Afriky, celkovo chová cez 2 400 zvierat, hyeny, okapie, žirafy či nosorožce. To je len niekoľko druhov, pre ktoré je Safari park svetoznámy. Zoologická záhrada bola založená  v roku 1946, pôvodne ako malá 6,5-hektárová zbierka miestnej  fauny. Vtedy sa volala  Východočeská zoologická záhrada. V roku 1965 sa jej riaditeľom stal Jozef Vágner, ktorý uskutočnil transformáciu, ktorá ovplyvnila úroveň zoologických záhrad nielen vo vtedajšom  Československu, ale aj vo svete. Bol to on, kto dovtedy zoologickú záhradu zmenil na najväčšiu zbierku afrických zvierat v Európe. Záhrada patrí k turisticky najviac navštevovaným zariadeniam v regióne. Vo večerných hodinách ubytovanie v hoteli.

2. deň - po raňajkách odchod smerom do Hlinska a návšteva pravého českého Pekla ukrytého v dedinke Čertovina. Tento svetový unikát, ktorý nemá nikde v Európe ani na svete obdobu, siaha až 12 metrov pod zem a pripomína obrovskú prevrátenú loď. Vo svojich útrobách ukrýva podzemný labyrint, Luciferov brloh, detské ihrisko a mnoho ďalších atrakcií. Celým Peklom deti a rodičov prevedie banda čertov a postará sa o nezabudnuteľný pekelný zážitok. Okrem turistov toto miesto láka aj filmárov. Nakrúcali sa tu rozprávky aj filmy, napríklad Letopisy Narnie, Kováč z Podlesí, Najkrajšia hádanka, Princezná a pisár alebo S čertami nie sú žarty. Pre posledný spomínaný film je charakteristická pekelná váha, ktorá vážila hriechy smrteľníka. Tá na mieste ostala a dodnes sa využíva. Popoludní krátka zastávka a prehliadka Pohádkovej vesničky Podlesíčko. Rozprávková dedina sa nachádza v samom srdci malebnej krajiny Žďárskych vrchov v krásnom prostredí Českomoravskej vrchoviny. Domčeky v dedine sú inšpirované zrubovými stavbami, ktoré sú typické pre okolitý kopcovitý a zalesnený kraj. Nachádza sa tu napríklad pňová chalúpka Kremienka a Chocholúšika, domčeky Rákosníčka, Karkulky a Budulíčeka. Svojim vzhľadom nijako nenarušujú vzhľad daného prostredia, naopak dopĺňajú ho, ako keby tu stáli odpradávna. Vo večerných hodinách návrat domov.


V cene je zahrnuté:
 doprava luxusným autokarom, 1x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň), orientačná cena vstupov 40 EUR/os. dosp. osoba, 30 EUR/os. dieťa (platba na mieste v CZK). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 35 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 70 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
2 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Safari ZOO | Českomoravská vrchovina | Peklo Čertovina

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: