Kurzový lístok

Delfin

Hotel Delfin - bazén -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - panoráma -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - bazény -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - bazény -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - vodné atrakcie -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - izba -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - izba -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - bazén -   - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - pláž -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - pláž -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - animácie -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - pláž -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč Hotel Delfin - pláž -  - autobusový zájazd Chorvátsko, Istria, Poreč
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč - Zelena Laguna
Kód zájazdu: 1271199
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Delfin

TV domáce zviera bicykle minigolf minigolf kaderníctvo masáž volejbal bazén morská voda parkovisko detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie detský bazén vodné športy na pláži plážový servis betónové platne štrková pláž kamienková pláž trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Rýchly popis:

Členitý hotelový komplex je situovaný na polostrove v zelenej udržiavanej záhrade v jednom z najlepšie vybavených turistických centier, v stredisku Zelena Laguna. Oficiálna kategória hotela je 2*.


Poloha:
100 m od pláže, asi 6 km od historického mesta Poreč, spojenie možné mestským autobusom (autobusová zastávka pred hotelom), loďkou alebo vláčikom (cca každých 30-60 minút).

Hotel:

členitá hotelová budova s viacerými krídlami obklopená zeleňou, recepcia, klimatizovaná reštaurácia a spoločenské priestory, slnečná terasa s barom, aperitív bar, TV miestnosť, kaderníctvo, masážny salón, vonkajší bazén s morskou vodou (ležadlá v obmedzenom počte zdarma) a detský bazén so sladkou vodou a vodnými atrakciami pre deti, priestor na odkladanie bicyklov, masážny salón za poplatok, parkovisko za poplatok 1,20 EUR/auto/deň., platba na mieste, Wi-Fi vo vstupnej hale zdarma. Celodenné animačné programy pre deti (4-12 rokov) aj dospelých. V blízkosti sa nachádza detské ihrisko, rôzne bary, reštaurácie, obchodíky, plážové a športové centrum - tenis, minigolf, basketbal, volejbal, nohejbal, požičovňa bicyklov, člnov, parasailing, potápanie.

NA VYŽIADANIE : detská postieľka ZDARMA, pes (do 10kg) 16 €/deň - platba na mieste.


Izby:
menšie dvojlôžkové izby (cca 13 m2)  s možnosťou jednej prístelky formou rozkladacieho lôžka (vhodná pre dieťa do max. 18 rokov). Všetky izby majú kúpeľňu s WC, telefón a balkón. Izby sú orientované na parkovú zeleň, na parkovisko alebo na morskú stranu (za príplatok).

Stravovanie:
polpenzia – raňajky a večere formou bufetových stolov. Možnosť obedu za príplatok (musia mať objednané všetky osoby v izbe).

Pláž:
prírodná štrkovo-kamenistá pláž s upravenými plochami na slnenie. Na pláži tobogan, sprchy, požičovňa člnov, ponuka vodných športov za poplatok. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie s polpenziou, pobytová taxa, balkón, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
 Doprava: KLIM BUS 125 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 18 rokov 20 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10 EUR/osoba/7 nocí, palivový príplatok 5 EUR/osoba. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5,00 EUR/os./deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: BA, PO, KE - bez príplatku, NR, TT, Sereď - 10 EUR, PN, TO, LV - 15 EUR, NM, TN, PE, MI, HE, PP, VT - 18 EUR, BB, ZV, ZH, PD, PB, ZA, MT, LM, PU, RK - 20 EUR. Upozornenie: miestenky nie je možné zakúpiť.  Na vyžiadanie: detská postieľka ZDARMA, pes 16 EUR/deň - platba na mieste.

Typ stravy:
polpenzia

Informácie o krajine a stredisku:
Chorvátsko
Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.

Istria
Istria je najväčším polostrovom s veľmi členitým pobrežím a vybudovanými turistickými strediskami s dlhou tradíciou, plážami obkolesenými zelenými borovicovými lesmi, vnútrozemím so zelenými kopcami, jazerami a úrodnými nížinami. Hornatá krajina ponúka liečivé pramene, vínne cesty a mestá, patriace kedysi Rimanom. Pula je najväčšie a najstaršie mesto Istrie s dodnes zachovalými rímskymi pamiatkami, v jej okolí boli vybudované kvalitné turistické strediská – medzi nimi i Punta Verudela. Banjole je malá rybárska obec, vzdialená 6 km od Puly, známa hlavne pre milovníkov morských plodov, ktoré veľmi chutne pripravujú v miestnych reštauráciách. Je rajom pre rybárov. Medulin je mesto známe krásnymi plážami rôzneho druhu s prekrásne členitým pobrežím a tiež miesto, kde môžete prežiť pokojnú a romantickú dovolenku, ale zároveň dynamický a aktívny oddych s množstvom športových aktivít. Umag ležiaci na severozápade Istrie je typický členitým pobrežím s mnohými polostrovčekami, borovicovými lesmi a bohatou vegetáciou. Rabac je známe turistické stredisko na juhovýchodnom pobreží Istrie vyhľadávané vďaka prekrásnym štrkovým plážam a krištáľovo čistému moru.

Fakultatívne výlety:

Benátky - celodenný výlet rýchloloďou (cca 2 hod. jedna cesta), prehliadka mesta s odborným sprievodcom, pre výletníkov sa organizujú za poplatok plavby gondolami a obed.


Fish Piknik - celodenný výlet loďou pozdĺž pobrežia Istrie, vyhliadková plavba za prírodnými krásami a prímorskými mestečkami spojená s kúpaním. Na lodi sa podáva obed – ryba a domáce víno.

 

Národný park Plitvice - celodenný autobusový výlet do národného parku Plitvice. Vstup a prehliadka národného parku s odborným sprievodcom.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: