Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

štúdia Gela

Štúdiá GELA - bazén - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - bazén - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - bazén - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - štúdiá - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - pláž - letecký zájazd  - Korfu, Sidari Štúdiá GELA - pláž - letecký zájazd  - Korfu, Sidari
Destinácia: Grécko, Korfu, Sidari
Kód zájazdu: 1271927
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

štúdia Gela

TV chladnička,minibar lekáreň bicykle detská postieľka detské ihrisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 250 m
Vzdialenosť od letiska: 40 km
Vzdialenosť od pláže: 60 m
Rýchly popis:

Pekné štúdiá s bazénom a udržiavanou zeleňou sa nachádzajú v tichšej časti známeho strediska Sidari, ležiaceho v severozápadnej časti ostrova . Letovisko je cieľom mnohých turistov, ktorých láka svetoznáma zátoka lásky - Canal d´Amour, opradená legendou a unikátne pieskovcové útvary na pobreží. Štúdiá sú vhodné pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú kvalitné ubytovanie v blízkosti dlhej piesočnatej a postupne klesajúcej pláže, mladí ocenia nákupné možnosti a čulý nočný život. Na svoje si prídu aj milovníci aktívnej dovolenky vďaka pestrej palete vodných športov na pláži.


Poloha:
60 m od najbližšej pláže, v kľudnej časti neďaleko nákupných možností, centrum strediska Sidari s množstvom barov a reštaurácií sa nachádza vo vzdialenosti cca 250 m od domu. Transfer z letiska trvá približne 1 hod. 10 min.

Ubytovanie:
priestranné, moderne zariadené štúdia s dvomi základnými lôžkami s možnosťou prístelky sú vybavené klimatizáciou (za poplatok), TV, majú kuchynský kút (chladnička, elektrický sporák, varná kanvica), kúpeľňu s WC, balkón. Wi-Fi pripojenie zdarma v celom objekte. Súčasťou komplexu je bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá a slnečník pri bazéne zdarma, malé detské ihrisko s hojdačkami. Na prízemí budovy je recepcia, sprchy a WC.

Stravovanie:
bez stravy. Možnosť doobjednať večere alebo polpenziu podávanú v blízkej taverne (asi 100 m) priamo na pláži. Raňajky sú servírované anglické, večere výber z menu.

Pláž:
široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá a slnečníky na pláži (za poplatok), široká ponuka športových možností.

Doprava:

letecká


V cene je zahrnuté:

7, 10 resp. 11x ubytovanie v štúdiu, letecká doprava Bratislava - Korfu - Bratislava, transfer z letiska do hotela a späť, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). 


V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok 25 EUR/osoba, pobytová taxa 1,50 EUR/izba/pobyt (platba na mieste). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/os./deň.  Ostatné doplatky: príplatok za večere 110 EUR/os./7noci (deti do 12 rokov 80 EUR/os./7 nocí), príplatok za polpenziu 175 EUR/os./7 nocí (deti do 12 rokov 140 EUR/os./7 nocí), príplatok za večere 175 EUR/os./11 nocí a 160 EUR/os./10 nocí (deti do 12 rokov 125 EUR/os./11 nocí a 110 EUR/os./10 nocí), príplatok za polpenziu 275 EUR/os./11 nocí a 250 EUR/os./10 nocí (deti do 12 rokov 220 EUR/os./11 nocí a 200 EUR/os./10 nocí). 

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

KORFU

Ostrov Korfu, po grécky Kerkyra, je najsevernejší z Iónskych a najzelenší zo všetkých gréckych ostrovov. Čarovné pláže s krištáľovo čistou vodou, členité pobrežie so stovkami malebných zálivov, uličky starého centra Kerkyry so stredovekou architektúrou, zámok Achillion s množstvom umeleckých diel, ktorý dala postaviť cisárovná Sisi, kláštor Panagía Vlachéma, známy Myší ostrov (Pontikonisi) a veľa ďalších pamiatok a zaujímavostí zanechajú v návštevníkovi jedinečný zážitok.

SIDARI
Sidari leží v severozápadnej časti ostrova v oblasti s nádhernými plážami. Patrí k najkrajším strediskám ostrova Korfu. Jedinečné pieskovcové výbežky do mora ponúkajú nezabudnuteľný pohľad na pobrežie a zamilované páry bude iste zaujímať legenda o Kanále lásky (Canal d´Amour). Toto romantické a zároveň živé stredisko je ideálne pre všetky typy návštevníkov. Počas dňa tu môžete navštíviť veľké množstvo obchodov, taverien, reštaurácií a barov, v noci sa Sidari mení na miesto plné zábavy a diskoték. Transfer z letiska trvá približne 1 hod. 10 min.


Fakultatívne výlety:
Klasický okruh ostrovom – okružná prehliadka s návštevou najzaujímavejších miest ostrova – zámok Achilion, polostrov Kanoni, park Mon Repos,  Paleokastritsa, výhliadkové miesto Bella Vista a dedinka Makrades.
Výlet do mesta Korfu – prehliadka mesta (Námestie Spianada, Stará a Nová pevnosť, archeologické a byzantské múzeum, Kostol sv. Spyridiona, Palác sv. Michala a Juraja).
Lodný výlet na Paxos a Antipaxos – plavba pozdĺž južného pobrežia ostrova Korfu na ostrov Paxos,  kde sa nachádzajú impozantné skaly a jaskyne. Ostrovy Antipaxos sú vďaka priezračnej farbe mora prirovnávané ku Karibiku.
Albánsko – plavba z Korfu do prístavu Saranda v Albánsku. Polhodinová prehliadka mesta Saranda so sprievodcom, možnosť návštevy archeologického miesta Butrint s antickými pamiatkami.
Výlet na Pantokrator a do Kassiopi – výlet autobusom na vrchol najvyššej hory na Korfu - Pantokrator, odkiaľ je nádherný výhľad na Albánsko a aj na mesto Korfu. Zastávka v letovisku Kassiopi, Sidari a na pláži Arillas.    

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: