Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Herend a Pannonhalma

Herend a Pannonhalma - pamiatky Herend a Pannonhalma - pamiatky Herend a Pannonhalma - hrnčeky Herend a Pannonhalma - architektúra Herend a Pannonhalma - čajník a hrnčeky Herend a Pannonhalma - zdobená nádoba Herend a Pannonhalma - drevené dekorácie
Destinácia: Maďarsko
Kód zájazdu: 1283428
Cena od: 40 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

12.10.2024 1 deň First Minute 40 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Perex:
Navštívte s nami najstaršie maďarské opátstvo, ktoré má už tisícročnú históriu. Presunieme sa do Herendu, kde môžeme obdivovať ručnú prácu skutočných majstrov - od výroby až po maľovanie v najznámejšej porcelánovej manufaktúre. Jedálenské servisy pomenované po cisárovnej Sissi, po anglickej kráľovnej Viktórii, po Esterházyovcoch, trofeje, ktoré dostávajú víťazi pretekov F1 - čaká nás skutočná pastva pre oči.


1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvú zastávku máme v Pannonhalme, kde navštívime benediktínsky kláštor. Bol založený ešte v roku 996 a odvtedy neustále funguje. Po prehliadke sa vyberieme za ďalším kultúrnym zážitkom,a to do Herendu. Nachádza sa tu najväčšia porcelánová manufaktúra na svete a my sa pozrieme tak na výrobu tohto porcelánu, ako aj na hotové výrobky. Na konci prehliadok si doprajeme šálku čaju alebo kávy priamo z týchto nádherných a veľmi vzácnych šálok. Odchod domov, príchod vo večerných hodinách.


Doprava:
Autokar.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK

Celková cena nezahŕňa:
Vstupy, cestovné poistenie, miestenku.





Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: