Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Floresta

Destinácia: Kanárske ostrovy, Lanzarote, Puerto del Carmen
Kód zájazdu: 1292596
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Exotika
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Floresta

TV chladnička,minibar minigolf volejbal tenis bazén vyhrievaný parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od letiska: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Hotel Floresta sa nachádza v centre mesta Puerto del Carmen, jednej z najznámejších oblastí ostrova Lanzarote. Jeho dlhá pobrežná promenáda s cyklotrasou je veľmi príjemným miestom na prechádzky alebo cvičenie a je lemovaná niekoľkými barmi, reštauráciami a voľasovými aktivitami. 

Poloha:
Floresta Hotel sa nachádza na južnom pobreží španielskeho ostrova Lanzarote, v letovisku Puerto del Carmen. Najbližšie reštaurácie, markety a iné nákupné možnosti nájdete v okolí hotela, ale pýši sa predovšetkým skvelou polohou priamo pri pláži Playa de Los Pocillos, ktorá je len 200 m. Vzdialenosť od letiska je 6 km.

Vybavenie:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, pool bar, cocktail bar, 2 vonkajšie bazény (1 v zimných mesiacoch vyhrievaný), 2 detské bazény, mini klub a detské ihrisko, pekná upravená záhrada, zdarma lehátka a slnečníky pri bazéne, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, plážové osušky (za depozit), WI-FI pripojenie, úschovňa^a batožiny, volejbal, mini golf, tenisové ihrisko, verejné parkovisko.

Ubytovanie:
K dispozícii sú jednospálňové a dvojspálňové apartmány, ktoré tvorí jedna alebo dve spálne oddelené od obývacej časti, kde je prístelka vo forme rozkladacej pohovky. Všetky komfortne zariadené apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľnou (vaňa/ sprcha, WC, sušič vlasov, zrkadlo), vybaveným kuchynským kútom s chladničkou, uterákmi a posteľnou bielizňou, WI-FI pripojením, klimatizáciou, stropným ventilátorom, telefónom, káblovou/satelitnou TV, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Ľahké občerstvenie, zákusok, džús, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
Hotel sa pýši skvelou polohou pri širokej piesočnatej pláži Playa de Los Pocillos, ktorá je len 200 m od hotela. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: