Kurzový lístok

Penzión Lilia

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 645090
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Penzión Lilia

TV chladnička,minibar vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 90 m

 Popis
Rodinný penzión sa nachádza v kľudnej časti letoviska, vzdialený je iba 90 m od severnej pláže a neďaleko od centra letoviska. Súčasťou penziónu je štýlová reštaurácia so špecialitami nielen bulharskej, ale aj medzinárodnej kuchyne. Penzión disponuje menším bazénom, kde slnečníky a lehátka sú zdarma. Na chodbe sa nachádza žehliaca doska so žehličkou. Wi-Fi pripojenie  je v celom penzióne zdarma.

Ubytovanie
1.Ubytovanie v moderných dvojlôžkových izbách s novým nábytkom. Každá izba má klimatizáciu, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlastnú kúpeľňu s WC a balkón. 2. Ubytovanie v apartmánoch - dve samostatné dvojlôžkové, prechodné izby s kuchynským kútikom. Každý apartmán má klimatizáciu, veľkú chladničku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlastnú kúpeľňu s WC a balkón

Stravovanie
Nie je v cene zájazdu. CK poskytuje možnosť zakúpiť si raňajky formou bufetu v hoteli Temida (približne 100 metrov), prípadne možnosť stravovania v reštauračných zariadeniach v letovisku.

Pláže
Priamo v letovisku sú dve pláže - severná a južná. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Severná pláž sa tiahne od promenády na severnej časti Primorska až po Perlu, rezidenciu bývalého bulharského prezidenta Todora Živkova, začiatok južnej pláže je pri prístave a pokračuje až po ďalšie letovisko Kiten. Na severnej pláži, vzhľadom na jej orientáciu, býva more s väčšími vlnami, na južnej pláži býva pokojnejšia hladina, a preto je vyhľadávaná najmä rodinami s malými deťmi. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok, dajú sa však využiť aj časti pláží v tesnej blízkosti chránených pieskových dún, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k penziónu Lilia je severná pláž.


Oficiálna kategória **

Naše hodnotenie ***

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: