Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,53 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Dom Opačak

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 806571
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dom Opačak

TV chladnička,minibar parkovisko klimatizácia
Vzdialenosť od pláže: 190 m

Poloha:
na začiatku Makarskej v tichej uličke v blízkosti hotela Biokovka, 190 m od pláže, 15 minút chôdze od centra. Parkovanie na parkovisku v blízkosti domu.

Ubytovanie:
1. poschodie: 2 x AP/4 na jednom poschodí, čo dáva možnosť kombinovať väčšie skupiny 8-10 ľudí.

AP/4 typ B orientovaný na morskú stranu má dve 2-lôžkové izby, veľkú dennú miestnosť, veľká kuchyňa vybavená chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, sprcha/WC, TV-SAT a veľkou terasou s prekrásnym výhľadom na more.

AP/2+2 orientovaný na pohorie Biokovo má 2-lôžkovú izbu, kuchynská a jedálenská časť s rozkladacím gaučom pre 1 dospelú osobu resp. 2 deti do 12r. je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.

AP/4 orientovaný na pohorie Biokovo má dve 2-lôžkové izby (do ap. sa vchádza cez prvú spálňu), kuchynská a jedálenská časť je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.
AP/6 typ B orientovaný na pohorie Biokovo má tri 2-lôžkové izby (do ap. sa vchádza cez prvú spálňu), kuchynská a jedálenská časť je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.


Stravovanie: vlastná strava resp. možnosť doobjednať polpenziu - raňajky a večere, resp. len večere v reštaurácii pri pláži. Raňajky formou bufetu a večere výber z 3 jedál, šalát, dezert a nápoj 2 dcl vína alebo 3 dcl piva alebo 2 dcl nealko.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: