Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,27 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,73 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Apartmánový dom Ivana

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Tučepi
Kód zájazdu: 892005
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmánový dom Ivana

TV domáce zviera práčovňa, čistiareň chladnička,minibar gril, ohnisko parkovisko okruhliaková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 300 m

Popis
Od momentu príchodu do tohto nového apartmánového domu sa budete cítiť veľmi príjemne ako doma. Milí hostitelia, veľmi vkusné a komfortné zariadenie a všade rozvoniavajúca čistota interiéru i exteriéru domu spríjemní celý váš pobyt v tomto obľúbenom letovisku i apartmánovom dome. Dom sa nachádza cca 300 m od peknej pláže s pozvoľným vstupom do mora, ku ktorej sa dá bezpečne dostať podchodom. Od centra mesta Makarska je vzdialený cca 4,5 km, od centra mesta cca 300 m, od najbližšieho obchodu cca 200 m. K dispozícii je hosťom vonkajší gril, bezplatné súkromné parkovisko, WIFI pripojenie na internet v celom objekte zdarma, práčka pre hostí, odkladacia miestnosť na kufre. Domáce zvieratá sú povolené na vyžiadanie.

Ubytovanie
2 až 5-lôžkové štúdia a apartmány s možnosťou jednej prístelky na prvom a druhom poschodí domu, sú vybavené vlastným sociálnym zariadením so sprchou alebo vaňou, kompletne zariadeným kuchynským kútom a rýchlovarnou kanvicou v štúdiách alebo kuchynskou linkou, mikrovlnou rúrou a kanvicou v apartmánoch, chladničkou, TV/SAT, klíma na každom apartmáne či štúdii za poplatok, šatníková skriňa, sušiak na prádlo. Vyhľadávané ubytovanie oceníte najmä pre jeho polohu, je v pokojnej časti letoviska a všetky izby majú krásny výhľad na more alebo pohorie Biokovo. Štúdiá č. 2 a č. 5: 2-posteľové manželské lôžko, teraska s krásnym výhľadom na more, v č. 5 možná prístelka pre dieťa; Štúdiá č. 3 a č. 6: 2-posteľové manželské lôžko, štýlový západný balkón s krásnym bočným výhľadom na more a na hory; Apartmán č. 4 – modrý: dve samostatné dvojposteľové spálne, spoločná obývačka s rozkladacím gaučom pre jednu až dve osoby, spoločné sociálne zariadenie, terasa z obývačky na juh s výhľadom na more, 1 izba má okno a druhá má menší balkón s výhľadom na hory, na cestu a čiastočne na more; Apartmán č. 1 – žltý: samostatná dvojposteľová spálňa, spoločná veľká obývačka s veľkým gaučom v tvare L pre dve osoby a jednou rozkladacou prístelkou, spoločné sociálne zariadenie, veľká terasa z obývačky na juh s výhľadom na more, izba má menší balkón s výhľadom na hory, na cestu a čiastočne na more, apartmán disponuje aj rúrou na pečenie.

Stravovanie
Individuálne alebo obľúbená chorvátska POLPENZIA, resp. VEČERA v reštaurácii priamo na pláži (cca 350 m) Bufetové raňajky a servírovaná večera – na výber z troch menu (polievka, hlavné jedlo, šalát, voda). Pobyt sa začína večerou a končí raňajkami. Na vyžiadanie aj možnosť bezlepkového stravovania.

Tip
Náš názor: vhodné pre páry aj rodiny s deťmi a pre náročnejších klientov

Doprava
Autobusová - klimatizovaným autobusom s plnou výbavou zn. Mecedes Dopravu zabezpečíme po dvoch trasách, a to: Trasa A: Bardejov, Prešov, Košice + ZVOZ ZDARMA (min. 8 osôb z jedného smeru): Snina, Humenné, Michalovce, Trebišov - Hriadky, Vranov nad Topľou Trasa B: Bardejov, Prešov, Levoča, Poprad, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Banská Bystrica, Zvolen + ZVOZ ZDARMA (min. 8 osôb z jedného smeru): Košice, Snina, Humenné, Michalovce, Trebišov - Hriadky, Vranov nad Topľou Trasy sú orientačné. V prípade neobsadenia trasy B alebo nedostatočného počtu klientov, pôjde automaticky trasa A. Prvý a posledný deň je výmenný a je určený k preprave.

Od 6.9.2019 len vlastná doprava, pobyt možný na ľubovoľný počet nocí.

Cena zahŕňa
7, 8 alebo 9 x ubytovanie na osobu, služby delegáta, poistenie insolventnosti CK, posteľná bielizeň, spotreba vody a el. energie, záverečné upratovanie

Od 6.9.2019 ubytovanie na vybraný počet dní, WIFI, poistenie insolventnosti CK, záverečné upratovanie, posteľná bielizeň, spotreba vody a energie. 

Cena nezahŕňa
Povinné príplatky: doprava klimatizovaným autobusom, pobytová taxa, nepovinné príplatky: polpenzia, príp. večera, komplexné cestovné poistenie, miestenka, klimatizácia, príplatok za psa 

Zľavy
Skupinové zľavy: Veľké zľavy poskytujeme pre skupiny nad 20 osôb s osobami zdarma podľa dohody. Zaplatením 100% ceny zájazdu vám garantujeme zachovanie ceny zájazdu v prípade akýchkoľvek menových zmien a zvýšenia ceny paliva. Zľavy nie je možné kombinovať, pokiaľ nie je uvedené inak. Zľavy sa nevzťahujú na last minútové zájazdy a vyhlásené akcie.


Zdroj: web CK 04. 06. 2018, aktualizácia 30.8.2019

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: