Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Fort Arabesque

Destinácia: Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Kód zájazdu: 1278540
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Fort Arabesque

bankomat TV nákupná pasáž chladnička,minibar petanque, bocca kaderníctvo diskotéka jacuzzi, vírivka masáž volejbal wellness, spa wellness, spa detské ihrisko detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od letiska: 30 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Hotelový komplex je obklopený zelenou záhradou a nachádza sa v obľúbenom letovisku Makadi Bay, ktoré je ideálnym miestom pre milovníkoch šnorchlovania. 

Poloha:
Hotel sa nachádza v letovisku Makadi Bay, najlbižšie nákupné možnosti sa nachádzajú práve v tejto lokalite, cca 1,5km od hotela na pešo. Približná vzdialenosť na medzinárodné letisko Hurgada 30km a do mesta Hurgada s množstvom barov, reštaurácií a nákupných možností cca 30 minút autom.

Vybavenie:

Hlavná budova, 4 poschodia, výťah, 522 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, bary, 3 bazény, detský bazén, detské ihrisko, miniklub (4-12r.), disco, boccia, plážový volejbal, vodné pólo. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, obchody, fitness, bankomat, kaderníctvo. 



Ubytovanie:

2- lôžkové superior izby s možnosťou 1 prístelky s výhľadom na more, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., štandardné izby comfort (max. 2+0), rodinné izby (max. 2+2, 40m2-47m2), premium izby (max. 2+1), junior suity (max. 2+1, 42m2-56m2 ), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa.


Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky 7:00-10:00, obedy 13:00-14:30, 13:00-17:00 la pizza (talianska pizza) a večere 19:00-22:00, vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje v baroch a reštauráciach (9:00-24:00).

Za poplatok: a la carte reštaurácia (1x vstup zdarma, rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive služieb dostanete na recepcií pri ubytovaní.



Pláž:

Hotel sa nachádza priamo na piesočnej pláži dlhej 600m. Vstup do mora je pozvoľný, odporúčame obuv do vody. Nakoľko sa v tejto oblasti nachádzajú aj koraly, je ideálna na šnorchlovanie a skúmanie bohatého podmorského sveta. Na pláži sú ležadlá, plážové osušky a slnečníky zdarma. Za poplatok: vodné športy.


 


Upozornenie:
Aktuálne podmienky cestovania do Egypta - TU

Dostupné výlety

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: