Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,08 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 37,96 TRY
Americký dolar  EUR 1,12 USD

Zobraziť všetky »

Mercury

Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona), Santa Susanna
Kód zájazdu: 1324016
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Mercury

TV herňa biliard detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 78 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m
Úvod:
Hotel odporúčame najmä vďaka jeho ideálnej polohe len pár metrov od mora, v kľudnejšej časti, no zároveň len pár minút chôdze od živého centra obľúbeného letoviska. Ponúka príjemnú atmosféru a je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie.

Poloha:
hotel je situovaný na konci pobrežnej promenády veľmi pekného a dovolenkármi vyhľadávaného letoviska Santa Susanna. Pýši sa výhodnou polohou len 150 m od dlhej pláže a najbližšie nákupné možnosti či reštaurácie a kaviarne nájdete už po pár minútach chôdze. Pozdĺž letoviska vedia pobrežná železnička, čo umožňuje možnosť výletov do blízkeho okolia. Medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené 78 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, hotelový bar, vonkajší bazén s časťou pre deti, slnečná terasa s ležadlami, medzinárodný hotelový animačný program, detský kútik, menšie fitness centrum, klimatizácia, TV miestnosť, Wi-Fi pripojenie, výťah, úschovňa batožiny, za príplatok: trezor, herňa, biliard.

Izby:
dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek. Všetky účelne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, klimatizáciu/centrálne kúrenie, SAT TV, telefón a balkón. Možnosť jednolôžkových izieb.

Stravovanie:
polpenzia, plná penzia, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
dlhá a veľmi pekná pláž s hrubozrnným pieskom a prudším vstupom do mora je vzdialená len 150 m od hotela. Ležadlá, slnečníky a vodné športy na pláži sú za poplatok.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: